«Ουδέποτε πήρα φακελάκι 500 ευρώ» – Η απάντηση του γιατρού στον Γιάννη Καλλιάνο

«Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη», ανέφεραν οι δικηγόροι του γιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.Τη δική του απάντηση στον βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Καλλιάνο, έδωσε ιατρός που παρακολουθούσε τον πατέρα του, λέγοντας πως «ουδέποτε αποδέχτηκα προσφορά 500 ευρώ». Συγκεκριμένα, μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του,…

Η καταγγελία του οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου για «φακελάκι»

Πάντως, από την πλευρά της, η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου έχει δηλώσει τα

εξής: « Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει "θα του κάνω τώρα την εγχείρηση" και του είπα "άρα θα φύγετε", μου απάντησε "όχι εδώ". Μετά από 20 λεπτά μου είπαν "μπείτε μέσα, είναι καλά". Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις. Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε να ζει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος. Δεν πρέπει να βάζουν ταμπέλες σε καθηγητές, όταν μπαίνει μέσα ο καθηγητής».

Ακόμα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Tlive» του ALPHA, η ίδια ανέφερε πως είχε δώσει και «φακελάκι» στον καθηγητή – γιατρό που τον παρακολουθούσε, με το ποσό των 500 ευρώ, κάτι που όπως είπε, ο Χρήστος Καλλιάνος δεν το ζήτησε ο γιατρός, αλλά η μητέρα του το έδωσε ως «ευχαριστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα