Ουαλία – Δανία 0-4: Καταιγιστικοί οι Σκανδιναβοί πέρασαν στους «8»

Η Δανία επιβλήθηκε της Ουαλίας με 4-0 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Euro 2020.Καταιγιστικοί ήταν οι Δανοί οι οποίοι επικράτησαν της Ουαλίας με 4-0 και πέρασαν στην φάση των «8» του Euro 2020, με τους Ντόλμπεργκ, Μάλε και Μπρέθγουεϊτ αν είναι οι σκόρερ…

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το σύνολο του Κάσπερ Γιούλμαντ καθώς στο 48' ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ διπλασίασε το σκορ για την Δανία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας με κοντινό

πλασέ.

Η φάση ξεκίνησε με τον Μπρέθγουεϊτ να κάνει κίνηση από τα δεξιά, μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή, και στην συνέχεια επιχείρησε να κάνει πάσα προς τη μικρή περιοχή, όμως η αδράνεια στην άμυνα των Ουαλών σε συνδυασμό με το κακό διώξιμο του Γουίλιαμς, έφεραν τον Ντόλμπεργκ μπροστά σε ένα εύκολο τέρμα.

Οι Δανοί είχαν τα ινία της αναμέτρησης και κατάφεραν να φτάσουν σε ένα τρίτο γκολ με το εξαιρετικό σουτ του Γένσεν στο 87ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα από την αλλαγή του Μάλε, έκανε μία όμορφη ντρίμπλα και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως η… παράσταση δεν είχε τελειώσει, καθώς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κορνέλιους βρήκε τον Μπρέθγουεϊτ στην περιοχή, κι εκείνος με την σειρά του πλάσαρε διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, με τον διαιτητή να δείχνει την σέντρα καθώς ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν ήταν εκτεθειμένος και το γκολ μετρά κανονικά.

Έτσι η Δανία πέρασε στην προημιτελική φάση του Euro 2020 όπου θ αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ολλανδία-Τσεχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα