Ολυμπιακός – Άρης 3-0 στο ημίχρονο

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Υπό των ήχο των συνθημάτων που ακούγονταν από τα μεγάφωνα του γηπέδου και το πανό που κοσμούσε τις εξέδρες δίνοντας την ψευδαίσθηση των οπαδών, ξεκίνησε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη που θα ολοκληρώσει την 2η αγωνιστική των playoff. Ο αγώνας ξεκίνησε με την κατοχή να είναι μοιρασμένη

και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις και τους γηπεδούχους να είναι η πρώτη ομάδα που απείλησε με το σουτ του Φετφατζήδη στο 17ο λεπτό. Το πρώτο γκολ για τους «πειραιώτες» ήρθε στο 27’ όταν ο Καμαρά πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Δεληζήση, έκανε το ένα δύο με τον Βαλμπουενά και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Ελ Αραμπί και εκέινος με την σειρά του πάσαρε στον Καμαρά ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο ανεβασμένος ρυθμός του Ολυμπιακού του απέφερε και τρίτο γκολ στο 38’ με τον Καμαρά να παίρνει τον ρόλο του δημιουργού δίνοντας για τον Μασούρα ο οποίος έβαλε το όνομά του στην λίστα των σκόρερ, για το 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλεύτηκαν τις στιγμές που η άμυνα του Άρη ήταν αποδιοργανωμένη και κατάφεραν να «καθαρίσουν» τον Άρη από το πρώτο ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα