Ολυμπιακοί Αγώνες – Τένις: «Χάλκινος» ο Καρένιο-Μπούστα – Εκτός μεταλλίων ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε από τον Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα και έμεινε εκτός βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.Το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επικρατώντας 6-4, 6-7(6), 6-3 του Νόβακ Τζόκοβιτς σε έναν αγώνα όπου το νούμερο 1 του ταμπλό, έδειξε…

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τον Ισπανό να δείχνει τον δυναμικό και επιθετικό τρόπο παιχνιδιού του ο οποίος είχε αποτέλεσμα, καθώς κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-4 κάνοντας μπρέικ στο δυνατό και τεχνικό σερβίς του αντιπάλου του.

Ο «Νόλε» βρήκε τα πατήματά του και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, παίρνοντας το δεύτερο σετ στο τάι-μπρέικ, όμως φάνηκε ότι σε ορισμένα σημεία δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Καρένιο Μπούστα ο οποίος είχε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Το τρίτο σετ είναι από αυτά που ο Tζόκοβιτς θα θέλει να διαγράψει από την μνήμη του καθώς τόσο οι ελλιπείς αντιδράσεις του στα χτυπήματα του αντιπάλου, όσο και τα ξεσπάσματα που έκανε στην ρακέτα του ουκ ολίγες φορές, τον αποσυντόνισαν και έχασε με 6-3 αποχαιρετώντας το Τόκιο.

Ο Σέρβος πρωταθλητής δέχθηκε δύο παρατηρήσεις από τον διαιτητή, καθώς την πρώτη φορά πέταξε νευριασμένος την ρακέτα του στις κερκίδες και την δεύτερη επειδή την έσπασε πάνω στο στήριγμα του φιλέ, μετά από μία άστοχη μπαλιά του.

Έτσι ο ισπανός άσσος αναμένεται να φορέσει το χάλκινο μετάλλιο στην τελετή απονομής, η οποία θα γίνει μετά τον τελικό του Κάρεν Κατσάνοφ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα