Ο Άρης αντιδρά για τον παρατηρητή του αγώνα με την ΑΕΚ – Αντικατάσταση από ΕΠΟ

Ο ορισμός του Αλέξανδρου Σφήκα ως βοηθού παρατηρητή στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, προκάλεσε την αντίδραση του Άρη καθώς εκδηλώνει την συμπάθειά του για την "Ένωση".

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης προκλήθηκαν μετά τον ορισμό του Αλέξανδρου Σφήκα ως βοηθού παρατηρητή στην ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Αλέξανδρος Σφήκας δεν διστάζει να εκφράσει

τα φιλικά συναισθήματα που έχει για την «Ένωση» μέσω των social media, και λόγω του γεγονότος αυτού οι «θεσσαλονικείς» διαμαρτυρήθηκαν στην ΕΠΟ η οποία με απόφαση του Βαγγέλη Γραμμένου αντικατέστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας μεταξύ Άρη και ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 24 Ιουνίου, με τον πρώτο αγώνα να έχει λήξει με σκορ 2-1 υπέρ της «Ένωσης».

Επίσης η αποστολή της ΑΕΚ θα είναι πλήρης και ο Μιχάλης Μπακάκης συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Καρέρα όπως και ο Καρβουνίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χούλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα