Ο Αλέξης Τσίπρας για τους καναλάρχες, τη λίστα με τα λεφτά από το «Μένουμε Σπίτι» και τον... Μωυσή

Στην καμπάνια για τον κορονοϊο και τα χρήματα που διατέθηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ρώτησε «θα δώσετε τη λίστα με τα χρήματα που δώσατε στα ΜΜΕ; Τα λεφτά που έχει δώσει ο κ. Πέτσας στους κουμπάρους και τους παρακούμπαρους; Αυτοί περίεργοι τύποι

που δώσατε κρατικό χρήμα για να σας λιβανίζουν στα πρωτοσέλιδά τους, ότι είστε ο Μεσίας, ο Μωυσής,… Έχετε καταργήσει ακόμη και τη διαφάνεια” είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για τους καναλάρχες, λέγοντας ότι τουλάχιστον αυτοί έχουν εργαζόμενους, «αλλά εσείς τα δώσατε σε ανύπαρκτα σάιτ για να σας βγάζουν Μωυσή».

«Σας λιβανίζουν τα ΜΜΕ ότι είστε ο Μεσσίας και ο Μωυσής. Αλήθεια θα δώστε τη λίστα με τα χρήματα προς τα ΜΜΕ;», αναρωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός απάντησε υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδινε διαφημίσεις ΔΕΚΟ σε φίλα προσκείμενα Μέσα Ενημέρωσης.

«Κύριε Τσίπρα, για άλλη μια φορά επιμένετε να ισχυρίζεστε ότι η εικόνα την οποία έχουν οι πολίτες για την κυβέρνηση και την συνολική πορεία της χώρας είναι αποτέλεσμα των ΜΜΕ, τα οποία -όπως είπατε- μπουκώνουμε με κρατικό χρήμα. Λες και η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό που έγινε, ήταν πεταμένα λεφτά» είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκη.

Και πρόσθεσε ο Κυρ. Μητσοτάκης καλύπτοντας πλήρως τον Στέλιο Πέτσα: «Όχι, πεταμένα λεφτά ήταν οι διαφημίσεις των ΔΕΚΟ που βάζατε εσείς, επί δική σας κυβέρνησης, για να στηρίζετε μόνο εφημερίδες που στήριζαν εσάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα