Άρθρο – έκκληση της Hurriyet για Χαρούλα Αλεξίου: Μη σταματάς να τραγουδάς

Με άρθρο της που φιλοξενεί στο σημερινή φύλλο, η Hurriyet απευθύνεται στην Χαρούλα Αλεξίου για να της ζητήσει να μην υλοποιήσει την «απειλή» της, να αφήσει δηλαδή το τραγούδι.

Ότι η Χάρις Αλεξίου έχει χιλιάδες θαυμαστές στην Τουρκία ήταν γνωστό. Το αποδεικνύουν η ενθουσιώδης συμμετοχή στις ζωντανές εμφανίσεις της στην γείτονα χώρα, η αγάπη του κόσμου και οι υψηλές πωλήσεις. Όμως, ότι θα προκαλούσε πάταγο

η δήλωσή της ότι σταματάει το τραγούδι, αυτό δεν το περιμέναμε. 

Και όμως συνέβη. Και μάλιστα σε περίοδο που οι σχέσεις των δύο χωρών δεν είναι οι καλύτερες. Όμως, η απήχηση της Χαρούλας φαίνεται ότι ξεπερνάει τα εμπόδια της πολιτικής και της διπλωματίας. Γι’ αυτό ίσως, ο δημοσιογράφος της Hurriyet, της κορυφαίας τουρκικής εφημερίδας, απευθύνεται σήμερα στην ερμηνεύτρια με τέτοιο πάθος. «Μην σταματάς. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να τραγουδάς» σημειώνει στο άρθρο που της αφιερώνει στο σημερινό φύλλο. Και δικαιολογεί την θέση του, απαριθμώντας όλα τα δεινά των ημερών μας, από την πανδημία έως τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις που συνταράζουν τις Η.Π.Α. Για όλα αυτά, η απάντηση είναι η Χαρούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα