Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η φωτογραφία του συνωστισμού

Στα social media προκλήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φωτογραφήθηκε με αρκετό κόσμο γύρω του, στα εγκαίνια ανδριάντα στον Πειραιά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφήθηκε στον Πειραιά με αρκετό κόσμο γύρω του, στο πλαίσιο των εγκαινίων του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, με τα social media να τον επικρίνουν, ως προς τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας. 

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης σημειώνει ότι «συγγνώμη κιόλας, εμείς ακόμα προσέχουμε και κρατάμε αποστάσεις για να συνωστίζεστε εσείς και άλλοι 100-200;», ενώ ένας άλλος αναφέρει ότι «άλλο Μύκονος, άλλο Πειραιάς κ. Υπουργέ;»

Έτσι, πολλοί πολίτες εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τον υπουργό, ο οποίος δεν τήρησε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, αλλά ζητά ταυτόχρονα να τηρούνται από τον κόσμο.

{https://twitter.com/MinDevGR/status/1269966372571951104}

Εξάλλου, ο ίδιος το Σαββατοκύριακο επέβαλε πρόστιμα σε καταστήματα εστίασης, γιατί τηρήθηκαν τα μέτρα των αποστάσεων ανάμεσα στα τραπέζια και τους θαμώνες.

Παράλληλα όμως, ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να δικαιολογηθεί και μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο ίδιος λοιπόν, είπε μεν ότι δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις, αλλά δήλωσε ότι η ευθύνη είναι των παρευρισκόμενων και όχι δική του.

Μάλιστα, ανέφερε ότι έγινε έκκληση των διοργανωτών στον κόσμο που παρευρέθηκε στα εγκαίνια να κρατηθούν οι αποστάσεις.

«Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος δεν έχει πειστεί ακόμα ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός», είπε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, τόνισε σε αντίθεση με τον κόσμο που τον σχολίασε αρνητικά, πως δεν υπάρχει σύγκριση με τα φαινόμενα συνωστισμού στα μπαρ.

Ακόμη, ο Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, δωρεά του οποίου ήταν ο ανδριάντας, υπερασπίστηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Σωστή η παρατήρηση σας. Επισημάνθηκε επανειλημμένως να κρατηθούν οι αποστάσεις από τους υπεύθυνους της Ι. Μητροπόλεως και τον Υπουργό. Δυστυχώς πολλοί προτίμησαν να βγουν φωτογραφία, αντί να κρατήσουν τις αποστάσεις!», έγραψε στην ανάρτηση του.

{https://twitter.com/vkorkidis/status/1270052368181334019}

Keywords
Τυχαία Θέματα