Νίκος Ευσταθίου: Έχω σοκαριστεί με την παραπληροφόρηση που διακινεί η ΕΛ.ΑΣ.

Νίκος Ευσταθίου: Έχω σοκαριστεί με την παραπληροφόρηση που διακινεί η ΕΛ.ΑΣ. - Η μαρτυρία του δημοσιογράφου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

«Ενας απο τους δυο γιους ειναι φιλος μου, ασκουμενος δικηγορος, μουσικος - και ειναι επιβεβαιωμενο απο μενα προσωπικα», αναφέρει ο δημοσιογράφος της Καθημερινής, Νίκος Ευσταθίου, για τη σύλληψη του βραβευμένου σκηνοθέτη, Δημήτρη Ινδαρέ, καθώς και των δύο γιων του, 23 και 26 ετών, στη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο

Κουκάκι. 

Οι τρεις άνδρες δηλώνουν ότι δεν είχαν καμία σχέση με τους καταληψίες, ενώ καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν από τα ΜΑΤ.

«Δεν ειχε κανεναν απολυτως οργανωτικο ρολο στην καταληψη. Με πιτζαμες και χωρις παπουτσια τον πηγαν στο τμημα - αλλα το λαικο δικαστηριο βιαστηκε στο μεταξυ να βγαλει τυφλα συμπερασματα», επιβεβαιώνει ο κ. Ευσταθίου, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας. 

Η μαρτυρία του δημοσιογράφου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Περα απο την αδικαιολογητη βια, εχω σοκαριστει με την παραπληροφορηση που διακινει η αστυνομια.

Ειναι τραγικο ψεμα πως τα παιδια συμμετειχαν στην καταληψη.

Ενας απο τους δυο γιους ειναι φιλος μου, ασκουμενος δικηγορος, μουσικος - και ειναι επιβεβαιωμενο απο μενα προσωπικα πως δεν ειχε κανεναν απολυτως οργανωτικο ρολο στην καταληψη. Με πιτζαμες και χωρις παπουτσια τον πηγαν στο τμημα - αλλα το λαικο δικαστηριο βιαστηκε στο μεταξυ να βγαλει τυφλα συμπερασματα.

Από επικοινωνία με την ΓΑΔΑ γνωρίζω επισης οτι τα δυο παιδιά εξετάζονται για κακοποιηση σε δημοσιο νοσοκομέιο, και ο πατέρας έχει σπασμένα γυαλία και ακουστικό βαρηκοΐας. Να σημειωθεί πως παρότι υπάρχει ποινική δίωξη, δεν έχει επιτραπεί ακόμα στα παιδιά να συναντηθούν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο.

Τα καλα νεα: η αληθεια δεν θα αργησει να φανερωθει.

Μαθαινω πως δεκαδες γειτονες ειδαν το περιστατικο απο τα μπαλκονια τους και επιθυμουν να καταθεσουν και να επιβεβαιωσουν την εκδοχη της οικογενειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα