Νέες σοκαριστικές εικόνες από τον Βόλο: Αυτοκίνητο θάφτηκε κυριολεκτικά στην άμμο

Τεράστιες καταστροφές στον Βόλο και ο απολογισμός της κακοκαιρίας συνεχίζεται.Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται από τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής που έχει συντελεστεί λόγω της κακοκαιρίας Elias. Σπίτια…

Βόλος: Hummer, βάρκες, ερπυστριοφόρα στους δρόμους - Ψάρια σπαρταράνε στα πεζοδρόμια

Για τους κατοίκους του Βόλου -και όχι μόνο- η σφοδρή κακοκαιρία δεν χτύπησε

μετά από 16.000 χρόνια. Αντίθετα, δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί ούτε ένας μήνας από τη στιγμή που είδαν τη λάσπη και τα ορμητικά νερά του «Daniel» να παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους.

Πλέον, οι άνθρωποι αυτοί ζουν τον ίδιο εφιάλτη μέσα σε λίγες ημέρες, με τη διαφορά ότι έχει διαφορετικό όνομα, «Elias».

Τραγική είναι η κατάσταση στις Αλυκές, στο Παλιό Λιμεναρχείο, στο Νέο Δέλτα, στη Μακρινίτσα, στο Διμήνι, στο Σέσκλο, όπως μεταδίδει το gegonota.news.

Η πόλη είναι χωρίς νερό και ρεύμα και καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το ενδεχόμενο σταδιακών αποκαταστάσεων.

Την ίδια ώρα, ο στρατός κάνει «απόβαση» στον Βόλο, για να μεταφέρει αποκλεισμένες οικογένειες από περιοχές ακόμα και εντός του πολεοδομικού ιστού, που δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους.

Οχήματα hummer, βάρκες και ερπυστριοφόρα έχουν κάνει εμφάνιση στην πόλη, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:

ΣΕ πλοίο διανυκτέρευσαν 18 άτομο στο λιμάνι του Βόλου

Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Σούπερ Σταρ» στο λιμάνι του Βόλου διανυκτέρευσαν 18 άτομα που απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας.

Πέντε άτομα παραμένουν επί του πλοίου.

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας τα πρωϊνά δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών «Σούπερ Σταρ», «Εξπρές Σκιάθος» και του υδροπτέρυγου «Ερατώ», δεν πραγματοποιήθηκαν.

Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειανατολικοί 5 με 6 μποφόρ

Ψάρια σπαρταράνε στους δρόμους της Νεάπολης Βόλου

Παράλληλα, οι κάτοικοι της Νεάπολης βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό, όταν με το πρώτο φως της ημέρας βγήκαν να δουν την κατάσταση που επικρατεί στις περιουσίες τους και στην περιοχή.

Ψάρια «ξεβράστηκαν» -πιθανότατα- από το ποτάμι του Ξηριά και σπαρταρούσαν στη μέση του δρόμου, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.

Δείτε το βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=oN90wZr-6PE}

Keywords
Τυχαία Θέματα