Νέα κρούσματα στη Λαμία: Θετικοί στον κορονοϊό βρέφος και οι γονείς του

Η οικογένεια στη Λαμία, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ζει στην γειτονιά του 85χρονου άνδρα που βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας. 

Οικογένεια στη Λαμία «χτυπήθηκε» από τον νέο κορονοϊό. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η οικογένεια του βρέφους είναι γείτονες με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από τις ΗΠΑ (ο 86χρονος

διασωληνώθηκε).

Θετικοί είναι οι δυο γονείς, το βρέφος, τ’ οποίο είναι δύο μηνών και το αγοράκι της οικογένειας. Αρνητικό ήταν το τεστ για το κοριτσάκι της οικογένειας, που, ωστόσο, τις επόμενες ώρες ή ημέρες δεν αποκλείεται -σύμφωνα με τους γιατρούς- να διαγνωστεί και αυτό θετικό.

Θετικό στοιχεία είναι πως τα δυο παιδιά που βρέθηκαν θετικά δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβούνταν να τα στείλουν.

Εν τω μεταξύ, η υγεία του 86χρονου Λαμιώτη που επέστρεψε από την Αμερική δεν πάει καλά, αφού πέρα από το προχωρημένο της ηλικίας υπάρχουν και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ευνοούν τον κορονοϊό στην άνιση μάχη, που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας.

Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα

Keywords
Τυχαία Θέματα