Νάντια Γιαννακοπούλου: Ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό και άρχισε τα «γαλλικά»

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου άφησε κατά λάθος ανοιχτό το μικρόφωνο και ακούστηκαν απρεπείς εκφράσεις στη Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Στη Βουλή, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου άρχισε τα «γαλλικά» καταλάθος, αφού ξέχασε το μικρόφωνο της ανοιχτό. Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, την

ώρα που διεξάγονταν η μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Τότε, χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της κα. Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν και μια από τους ψηφοελεκτές στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία. Μόλις λοιπόν χτύπησε το κινητό της, το σήκωσε χωρίς όμως να κλείσει το μικρόφωνο που ήταν ανοιχτό.

Έτσι, την στιγμή της ψηφοφορίας ακούστηκε να λέει ότι «κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα;».

«Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω για είμαι ψηφολέκτης», είπε στη συνέχεια και έκλεισε το κινητό τηλέφωνο της.

Λίγο αργότερα, κι ενώ το θέμα ήταν νούμερο ένα στις συζητήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής, η Νάντια Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για να τους παρουσιάσει τη δική της εκδοχή σε όσα έγιναν.

Παραδέχθηκε ότι τα έχει βάλει με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη διάταξη που φέρνει προς ψήφιση για τα Πειραματικά Σχολεία και συγκεκριμένα τη Μαράσλειο.

Χαρακτήρισε παντελώς ανακόλουθη την κ. Κεραμέως, καθώς υποβαθμίζει το καλύτερο Πειραματικό Σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα