Μην χάσετε το ρεσιτάλ του Δημήτρη Πλατανιά απόψε στο σάιτ της Λυρικής

Παρακολουθήστε σε μαγνητοσκόπηση έναν από τους πιο διάσημους βαρύτονους στον κόσμο, τον «δικό μας» Δημήτρη Πλατανιά, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ από την αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Ο Δημήτρης Πλατανιάς, ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του Βέρντι παγκοσμίως, έχει ερμηνεύσει πλήθος ρόλων, μεταξύ άλλων Μαρτσέλλο (Μποέμ), Φίγκαρο (Οι γάμοι του Φίγκαρο), Άρχοντα (Ο Πρωτομάστορας), Ρενάτο (Ένας χορός μεταμφιεσμένων), Ριγολέττο, Αμονάσρο (Αΐντα), Ζερμόν (Τραβιάτα), Σκάρπια (Τόσκα), Ντι Λούνα (Ο τροβαδούρος), Τέλραμουντ (Λόενγκριν), στα σπουδαιότερα θέατρα και φεστιβάλ παγκοσμίως.

Στο

sold-out ρεσιτάλ που έδωσε τον Απρίλιο του ’19 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο κορυφαίος βαρύτονος παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων με δημοφιλείς άριες από όπερες των Μότσαρτ, Ροσσίνι, Βάγκνερ, Βέρντι, Τζορντάνο, Μασνέ και τραγούδια των Βέρντι, Τόστι και Σαμάρα. Στο πιάνο τον συνόδευε ο Σοφία Ταμβακοπούλου.

Το ρεσιτάλ θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, στις 20:00 και στη συνέχεια θα παραμείνει στη σελίδα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής www.nationalopera.gr για 30 ώρες με παράλληλη μετάδοση στη Facebook page της Ε.Λ.Σ. (https://www.facebook.com/greeknationalopera/)
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: https://bit.ly/GNO_Recital_Dimitri_Platanias

Keywords
Τυχαία Θέματα