«Μαλλιά κουβάρια» στο Twitter Άδωνις και Αντώναρος (video)

Άγριος καυγάς μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Αντώναρου ξέσπασε στο Twitter, στον απόηχο των κυνικών δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για παροχή περαιτέρω ρευστότητας προς τους πολίτες, είπε χαρακτηριστικά: «Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και

τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Μάλιστα, και εγώ σας λέω λοιπόν ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;». «Για τρόφιμα» σχολίασε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης «πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν».

Αντιδρώντας στα λεγόμενα Γεωργιάδη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έγραψε στο Twitter: «Αυτός ο…κύριος εξακολουθεί να είναι υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ευτυχώς! Γιατί θα εξακολουθήσει να εκθέτει την κυβέρνηση και να αυτοεκτίθεται!».

Αυτος ο…κύριος εξακολουθει να είναι υπουργος της κυβερνησης Μητσοτακη. Ευτυχώς! Γιατι θα εξακολουθησει να εκθετει τη κυβερνηση και να αυτοεκτίθεται! https://t.co/2ypNjvSI2f

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) April 12, 2020

Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος με τρεις αναρτήσεις απάντησε στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, κάνοντας λόγο για… «ζήλια» και για «σύμπλεγμα κατωτερότητας» του κ. Αντώναρο προς τον ίδιο.

«Κύριε Αντώναρε ήρθε η ώρα να σας πω δημοσίως μία αλήθεια. Έχετε προβλέψει κατά καιρούς, ότι θα πάω φυλακή (λόγω Novartis), ότι θα με διώξει ο Μητσοτάκης, ότι θα χάσουμε τις εκλογές, ότι η διαφορά θα είναι ελάχιστη κλπ κάποια στιγμή για την αξιοπρέπεια σας θα πρέπει να ξεπεράσετε το γεγονός της ζήλιας και του συμπλέγματος κατωτερότητας προς εμένα. Καταλαβαίνω ότι το ότι κατεβήκαμε μαζί στις εκλογές του 2012, εγώ από τον ΛΑόΣ και εσείς ως πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός της Κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή και ότι εγώ εξελέγην και εσείς όχι ότι σας προκάλεσε μεγάλη ταραχή. Αυτό όμως έκρινε ο λαός πάμε παρακάτω. Τιμήστε την ιστορία σας επιτέλους και ωριμάστε. Ο λαός είχε το δικαίωμα και να με εκλέξει (έκτοτε το έκανε άλλες δύο φορές) και να σας καταψηφίσει.Τώρα είναι ώρα ενότητας και ευθύνης. Μην εξευτελίζεστε άλλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανταπαντώντας, ο κ. Αντώναρος έγραψε στο Twitter: «Δεν κάνω διάλογο με ακροδεξιούς! Συνεχίστε με χαρά και χαμόγελο να λέτε όσα λέτε κι αφιστε την προάσπιση της αξιοπρέπειας μου σε μένα!».

+

Η σκυτάλη στην κόντρα επέστρεψε στα χέρια του Αδώνιδος, ο οποίος σημείωσε: «Μήν ταράζεστε κάνετε και ορθογραφικά λάθη, είναι κρίμα για σας…Εγώ σας μίλησα με σεβασμό λόγω της ιστορίας και της ηλικίας σας. Είναι κρίμα να σας κοροϊδεύουν τόσοι. Ξεπεράστε τον φθόνο σας για μένα, στενοχωριέμαι να γίνεστε έτσι. Χρόνια πολλά για την ημέρα».

Πηγή: «Μαλλιά κουβάρια» στο Twitter Άδωνις και Αντώναρος (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα