Μίλτος Τεντόγλου: Οδηγεί την κούρσα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Πρωτοπόρος στην κούρσα του τελικού είναι ο Μίλτος Τεντόγλου, μετά απο τα τρία πρώτα άλματα.Στον τελικό του άλματος εις μήκος αγωνίζεται αυτή την ώρα ο Μίλτος Τεντόγλου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου το οποίο διεξάγεται στο Μόναχο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει πραγματοποιήσει τρία άλματα, εκ…

Μπορεί να μη έκανε καλό ξεκίνημα, όμως ο Τεντόγλου με άλμα στα 8.23μ. κατάφερε να ανέβει πρώτος στην κατάταξη, μεταφέροντας την πίεση στους αντιπάλους του ενόψει της συνέχειας.

Δείτε την δεύτερη προσπάθεια του Τεντόγλου:

Στο τρίτο άλμα ο Έλληνας

αθλητής έκανε μια... πτήση στα 8.35μ., αριθμός που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη του φετινή επίδοση, με τον ίδιο να φαίνεται πολύ χαρούμενος.

Δείτε την τρίτη προσπάθεια του Τεντόγλου:

Ρεκόρ αγώνων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ο τελικός πάει απο το καλό στο καλύτερο για τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος στην 4η προσπάθειά του έκανε ένα υποδειγματικό άλμα στα 8.52μ. σημειώνοντας ρεκόρ αγώνων σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι ο Μίλτος Τεντόγλου λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου είχε δηλώσει: «Το ρεκόρ αγώνων είναι ο στόχος μου για τη διοργάνωση...» και απ’ ότι φαίνεται ο στόχος του επιτεύχθηκε!

Keywords
Τυχαία Θέματα