Μιχάλης Σαράντης: Με στιγμάτισε η απώλεια του κολλητού μου

Ο Μιχάλης Σαράντης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια του κολλητού του σε μικρή ηλικία, ένα γεγονός που άλλαξε ριζικά την ζωή του.

Ο Μιχάλης Σαράντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και την καριέρα του, καθώς έχει βραβευτεί με το το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για τον ρόλο του Νότη Σερδάρη στο έργο του Παντελή Χορν,

«Φλαντρώ» και για τον ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιππόλυτος» σε σκηνοθεσίες Λυδίας Κονιόρδου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του κολλητού του και την αλλαγή που υπήρξε στη ζωή του.

«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και την ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στα πλαίσια ενός συνόλου, σε ομάδες κι όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο».

«Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες κι όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ΜΙΧΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣTHE 2NIGHT SHOWΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥΑΝΤ1ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα