Μεσολόγγι: «Πού είναι ο Μπάμπης;» – Απολογείται ο κρεοπώλης, συνεχίζονται οι έρευνες

Ο 50χρονος κρεοπώλης αρνείται ότι έχει κάποια άμεση εμπλοκή στην εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι.Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας, τη Δευτέρα (22/01), έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου όπου απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος αντιμετωπίζει…

Συνεχίζονται οι έρευνες στη λιμνοθάλασσα

Εν τω μεταξύ, για ακόμα μία ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι και, πλέον, εστιάζουν στην περιοχή της λιμνοθάλασσας

με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (21/01) σήμανε συναγερμός καθώς ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερευνούσε από το πρωί συγκεκριμένο σημείο της λιμνοθάλασσας, φέρεται να μύρισε κάτι. Ο χειριστής του ενημέρωσε αμέσως τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο, ώστε να σηκώσει drone και να το ελέγξει.

Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας όπου, όμως, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί, δεν μπορεί να γίνει επιτόπιος έλεγχος. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, οι πυροσβέστες θα ερευνήσουν το σημείο αρχικά με το drone και εν συνεχεία με τη βοήθεια δύτη.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε σημάνει συναγερμός για ίχνη αίματος σε βάρκα, τα οποία, ωστόσο, δεν συνδέονταν με τον Μπάμπη Κούτσικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα