Μεγάλο beef Καινούργιου με Σκορδά: «Εγώ έκανα επιτυχία χωρίς κανένα γάμο» - «Πρόμο τους κάνουμε»

Μία τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά χθες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, προκάλεσε το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου.«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η…

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σφοδρότερα:

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει, θα

την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες, να τους διώχνουν κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός, και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

{https://www.youtube.com/watch?v=cxmQi146xk4}

Ανδρέας Μικρούτσικος για Φαίη Σκορδά: «Και τώρα που τα άκουσα της λέω πάλι μπράβο»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Αντρέας Μικρούτσικος λέγοντας:

«Δεν είμαι απελπισμένος είμαι προβληματισμένος και δεν χάνω το πρόσημο ζωής που έχω που είναι θετικό. Αυτές οι απελπισίες, οι κατινιές το γλύψιμο, οι γυμνοσάλιαγκες είναι απέναντί μου... Οι συνάδελφοι που με ξέρουν στον χώρο να με λένε απελπισμένο ότι ξεφτιλίστηκα, όλο αυτό το πράγμα πέφτει πάνω μου και βλέπω όλο αυτό το βίντεο μαζεμένο δεν ξέρω που πατώ και πού πηγαίνω... Έρχεται η Φαίη και λέει δύο πραγματάκια που και τώρα που τα άκουσα λέω πάλι μπράβο…Επιμένω ότι μέσα σε αυτή την κόλαση που μέσα εκεί όπως πολύ σωστά τα λέτε υπάρχει και το στόχαστρο να χτυπήσουμε και μία εκπομπή πάει καλά το βλέπω... Αφού λοιπόν όλο αυτό γίνεται για να αναπαραχθούν αυτά εσείς γιατί τα αναπαράγεται; Η αναπαραγωγή τους αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλο, Καινούργιου, Σκορδά, Εγώ, - Πρόμο,megalo, kainourgiou, skorda, ego, - promo