Μεγάλη Βρετανία: Άνδρας άνοιξε πυρ από μπαλκόνι (Βίντεο)

Ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε διαφορετικές κατευθύνσεις από μπαλκόνι σπιτιού στην πόλη Τσάταμ, μεταδίδουν ΜΜΕ στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στα social media έχουν αναρτηθεί βίντεο από το περιστατικό.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στις Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζουν έναν άνδρα να πυροβολεί αδιακρίτως, σε διαφορετικές κατευθύνσεις,

από μπαλκόνι σπιτιού. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η αστυνομία του Κεντ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη να σχολιάσει.

Η αστυνομία στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής ν’ αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην πόλη Τσάταμ, όπου εθεάθη ο οπλισμένος άνδρας, μετέδωσε το BBC.

Bίντεο: 

Chatham, Dockside shooting.@bbcsoutheast @BBCNews @itvnews @Channel4News @channel5_tv @kentlivenews pic.twitter.com/QMmDujWf9w — liammwren (@LiamWren) April 22, 2020
Shooting guns Dockside Chatham pic.twitter.com/0wkz8zgVYd — Jake Logan (@jakelogann) April 22, 2020

Εν τέλει, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένοπλοι άνδρες της συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος «βρισκόταν οπλισμένος στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος σε συγκρότημα κατοικιών στο Τσάταμ της κομητείας του Κεντ στην νοτιοανατολική Αγγλία».

«Πολίτες ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα οπλισμένο στο μπαλκόνι και αστυνομικοί που περιπολούσαν, ανάμεσά τους και ένοπλοι, έσπευσαν επί τόπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Κεντ.

«Το ελικόπτερο της αστυνομίας επιστρατεύθηκε και ένας άνδρας περίπου 30 ετών συνελήφθη ως ύποπτος για κατηγορίες περί οπλοχρησίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη Βρετανία, Άνδρας, Βίντεο,megali vretania, andras, vinteo