Με τη «Μαύρη Βίβλο» και… βίντεο στην αντεπίθεση ο Τσίπρας

Φυγή προς τα εμπρός με σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή θέλει να χαράξει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αρχής γενομένης από την κεντρική ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση του Σαββάτου στο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπολίτευσης παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο» του πρώτου επταμήνου

της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Το tempo της αντιπολίτευσης δίνει και το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης του Σαββάτου «Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται», «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας- υπερασπιζόμαστε την κοινωνία».

«Η εκδήλωση θα είναι γεμάτη από εκπλήξεις, η αποδόμηση της 7μηνης διακυβέρνησης των “αρίστων” της ΝΔ θα γίνει με τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει σε κομματικές εκδηλώσεις», τονίζουν οι διοργανωτές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκδήλωση θα είναι χωρισμένη σε έξι μεγάλες θεματικές:

- Διαφθορά

- Ασφάλεια

- Εργασιακά

- Κοινωνικό κράτος

- fake news

- απάτες των «αρίστων»

Πάνω σε αυτές τις θεματικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει μία λεπτομερής ανασκόπηση των πεπραγμένων της κυβέρνησης της ΝΔ στο πρώτο εξάμηνο, αντιπαραβολή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού. Η καινοτομία ωστόσο είναι ότι όλα αυτά δεν θα τα πει ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του, αλλά αυτής θα προηγηθούν ειδικά βίντεο – μίνι ταινίες που ετοιμάζονται πυρετωδώς εδώ και δύο μήνες.

Η κεντρική εκδήλωση του Σαββάτου ανοίγει την αυλαία για τις θεματικές προσυνεδριακές εκδηλώσεις αλλά και το Διεθνές Συνέδριο απολογισμού που θα πραγματοποιηθούν στην πορεία για το Συνέδριο του Μαΐου.

Παράλληλα, με το κείμενο του απολογισμού να έχει εγκριθεί ομόφωνα από την Κεντρική Επιτροπή, στην Κουμουνδούρου ετοιμάζονται για το δεύτερο κείμενο που θα αποτελέσει βάση για τον προσυνεδριακό διάλογο, που είναι το πρόγραμμα που εκπονεί η Επιτροπή Προγράμματος με επικεφαλής τον Γιώργο Σταθάκη και το οποίο θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα τόσο στα όργανα του κόμματος όσο και στο σύνολο των μελών του κόμματος και των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαύρη Βίβλο …, Τσίπρας,mavri vivlo …, tsipras