Μάρω Λεονάρδου: Τους είπα «αυτή που δεν ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ»

Η Μάρω Λεονάρδου αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση και για τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της κόρης της όταν αυτή ήταν 16 ετών.Η Μάρω Λεονάρδου ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 κι απάντησε στις ερωτήσεις που της έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε τον κόσμο της τηλεόρασης…

Η Μάρω Λεονάρδου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της κόρης της όταν ήταν ακόμη μαθήτρια και τα δημοσιεύματα που προσπάθησαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση: «Η κόρη μου

έμεινε έγκυος στα 16 της και το ανακάλυψε ένα περιοδικό και το έβαλε πρωτοσέλιδο. Πήγαινε σχολείο τότε και το έβγαλαν πρωτοσέλιδο: ένα κεφάλι με ένα τεράστιο ερωτηματικό «Ποια παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;»

Μου την βάρεσε. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν για μία άλλη συνέντευξη από μία εκπομπή κι είπα να δεις τώρα που θα μου την κάνουν την ερώτηση. Περίμενα, δεν την έκαναν και λέω «να σας πω, η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για κόρη της είμαι εγώ»

Το έκανα για να τη σπάσω στο περιοδικό. Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο. Ο εγγονός μου είναι 14 ετών πια. Πίστευα έτσι πως μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες ή κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο και αυτό συνέβη.

Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ακούγεται παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με ένοιαζε τίποτα», είπε η Μάρω Λεονάρδου για τον τρόπο που αποφάσισε να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις και τα σχόλια. Άλλωστε επεσήμανε πως η ίδια δεν προερχόταν από παραδοσιακή οικογένεια και είχε μάθει να μην δίνει σημασία σε ό,τι λέει ο κόσμος.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρω Λεονάρδου,maro leonardou