Κως: Ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν τον δολοφόνο της 27χρονης

Οι εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν «φως» στην άγρια δολοφονία της 27χρονης στην Κω.Τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένουν οι αρχές ώστε να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν την ταυτότητα του δολοφόνου της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ασφυκτικό θάνατο, δεν…

Το SMS «κλειδί» που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της

Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και αναπάντητα γύρω από το έγκλημα, με πολωνικά ΜΜΕ

να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέες δηλώσεις του πατέρα της άτυχης γυναίκας.

Το Wiadomosci.radiozet.pl δίνει μεγάλη βαρύτητα στο sms που έστειλε η Αναστάζια στον σύντροφό της και αναρρωτιέται, αν αυτό είναι το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας της. Πρόκειται για το μήνυμα που υποτίθεται ότι έστειλε η 27χρονη στον σύντροφό της ενώ ήδη βρισκόταν στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού και φέρεται να του έγραφε ότι αισθανόταν «άβολα».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Η Αναστάζια δολοφονήθηκε με κτηνώδη τρόπο στο ελληνικό νησί της Κω. Εκεί εργαζόταν και ζούσε με τον σύντροφό της. Ο πατέρας της γυναίκας παραδέχτηκε ότι η κόρη του «βρισκόταν στο λάθος μέρος και εμπιστευόταν τους λάθος ανθρώπους».

Η κόρη του βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια επειδή είχε κάψει το χέρι της. «Την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 10.30 το βράδυ, επρόκειτο να συναντήσει τον φίλο της στο μπαρ Alexander, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη δουλειά τους. Του τηλεφώνησε για να του πει ότι θα ήταν εκεί σε λίγα λεπτά, αλλά δεν έφτασε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο που επικαλείται δηλώσεις του πατέρα της Αναστάζια, η κοπέλα κατάφερε να στείλει ένα στίγμα τοποθεσίας όπου υποτίθεται θα έδιναν ραντεβού. Ο 28χρονος πήγε αλλά δεν την βρήκε εκεί. Ο πατέρας της νεαρής φέρεται να τόνισε ότι ο φίλος της κόρης του ήθελε να δηλώσει αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία, αλλά του είπαν να το κάνει την επόμενη μέρα.

Τότε, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, αλλά η εντατική έρευνα ξεκίνησε μια ημέρα αργότερα. Έπειτα άρχισαν να εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ανακάλυψαν τους αριθμούς της μοτοσικλέτας με την οποία υποτίθεται θα μετακινούνταν και έφτασαν στον δράστη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Αναστάζια.

Keywords
Τυχαία Θέματα