Μαρία Καβογιάννη: Υπήρξαν γυναίκες που την πλησίασαν μετά τη σκηνή κακοποίησης στη σειρά Maestro

Η Μαρία Καβογιάννη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή της και την επιρροή που ασκούν πάνω της οι ρόλοι που υποδύεται.Στην κάμερα του Mega μίλησε η Μαρία Καβογιάννη κι εξομολογήθηκε ότι οι χαρακτήρες που υποδύεται την επηρεάζουν άμεσα συναισθηματικά. Ιδίως ο τελευταίος, που είναι ο ρόλος της Μαρίας στη σειρά…

Το τοπίο που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς είναι ειδυλλιακό κι έχει αγαπήσει τους Παξούς: «Τεχνικοί και ηθοποιοί

γίναμε μία τεράστια παρέα. Βγαίναμε τα βράδια σε πανηγύρια στο χωριό. Έχω μεγαλώσει, δεν περίμενα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Μετάνιωσα για κάποια πράγματα που μπορεί να αρνήθηκα, αλλά τα προσπέρασα και πήγα παρακάτω. Νιώθω ότι θα έρθει η δικαίωση για την Μαρία στο Maestro», δήλωσε για το κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και όσους έπαιρναν μέρος σε αυτά.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για την προσωπική της ζωή: «Προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα να γίνω μία καλή μαμά. Κάνω πολλά λάθη ως μαμά, μεγάλωσα την κόρη μου ενστικτωδώς. Στην εφηβεία μου ήμουν αντιδραστική. Μετά την εφηβεία έγινα μία πάρα πολύ καλή κόρη. Ένιωθα ότι κάποιους ανθρώπους μπορεί να τους χάσω και αυτό με έκανε να τους αγαπήσω ακόμα περισσότερο», τονίζοντας ότι προσπαθεί να κάτι το καλύτερο που μπορεί για την κόρη της.

Το μέρος που αισθάνεται ευτυχισμένη και ξεκούραστη είναι το Πήλιο: «Στο Πήλιο νιώθω ελεύθερη που βλέπω όλη αυτή την ομορφιά. Εκεί είναι η ευτυχία μου. Το ιδανικό είναι να μένω κοντά με τους φίλους μου και να έχουμε ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και χαράς, να ζω την πενταήμερη», είπε. Ενώ παρά το γεγονός ότι δεν είναι παρορμητικός άνθρωπος, παραδέχεται πως η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει είναι η απόφαση να γίνει ηθοποιός: «Η μεγαλύτερη μου τρέλα ήταν που έγινα ηθοποιός. Όταν ήμουν μικρή δεν είχα σκεφτεί ότι θα γίνω ηθοποιός, είχα μία πολύ μεγάλη συστολή. Δεν ήθελα να με ξέρουν πολλοί. Τώρα μου αρέσει που στο δρόμο μπορεί να μιλάω και να χαιρετιέμαι με τους ανθρώπους» και για τον λόγο αυτό τώρα απολαμβάνει την δημοσιότητα.

Όσα είπε η Μαρία Καβογιάννη στη συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Καβογιάννη, Υπήρξαν, Maestro,maria kavogianni, ypirxan, Maestro