Μαρία Μπέη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Η νεαρή παίκτρια δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του MasterChef.

Η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναμετρήθηκαν σε ένα πιάτο αντιγραφής, προκειμένου ένας από τους δύο να καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Το πιάτο του Σταύρου απέσπασε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και έτσι η Μαρία αποχώρησε από το MasterChef ξεσπώντας σε κλάματα. Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της, η νεαρή παίκτρια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση.

«Έφτασε στο τέλος της και εμένα η περιπέτεια μου στο master chef..

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παραγωγούς του Master chef και πιο πολύ ένα μεγάλο ευχαριστώ εσάς για την μεγάλη αγάπη που μου δίνετε καθημερινά », έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία στο Instagram.

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Έφτασε στο τέλος της και εμένα η περιπέτεια μου στο master chef.. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παραγωγούς του Master chef και πιο πολύ ένα μεγάλο ευχαριστώ εσάς για την μεγάλη αγάπη που μου δίνετε καθημερινά ❤️❤️ Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marakiii_mp (@maria_mpei_official2) στις 15 Ιούν, 2020 στις 2:01 μμ PDT

MasterChef 4: Δύο φίλοι, ένα έπαθλο!

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4 είναι οι… «Σταύρηδες»! Αύριο, Τρίτη 16/6, στο 1ο μέρος του μεγάλου τελικού Σταύρος και Σταυρής τα «δίνουν όλα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα