Λοβέρδος: Επιθετική και σαφής η απάντηση του ΠΑΣΟΚ - Η ιστορία αυτή να σταματήσει εδώ

Το σίριαλ των τελευταίων ημερών μεταξύ Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη. Όλο το χρονικό.Στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (28/3) ο Ανδρέας Λοβέρδος, επιχειρώντας να βάλει μία τελεία στο επεισόδιο – προς το παρόν…

Η αυτοαναφορική φράση του Λοβέρδου
που άναψε φωτιές και η απάντηση του ΠΑΣΟΚ

Η νέα κόντρα του Ανδρέα Λοβέρδου ξεκίνησε με αφορμή συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα προτείνει για πρωθυπουργό άλλο πολιτικό πρόσωπο, εκτός από Μητσοτάκη-Τσίπρα.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος σε σχόλιό του στον ρ/σ ΣΚΑΪ για τα λεγόμενα Ανδρουλάκη.

Στη συνέχεια, η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το «γάντι» απαντώντας με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο», είπαν πηγές του κόμματος.

Ωστόσο, το «σίριαλ» είχε κι άλλο επεισόδιο.

Ερωτηθείς -αυτήν τη φορά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ- για το αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή μετά τις παραπάνω δηλώσεις του, ο κ. Λοβέρδος απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται».

«Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να ‘φας’ εύκολα, τέλεια και παύλα. Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα» επισήμανε ο ίδιος.

Αυτήν τη φορά η Χαριλάου Τρικούπη απέφυγε να κάνει κάποιο νέο σχόλιο, αλλά παρέπεμψε στην προηγούμενή της απάντηση. «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο», ανέφεραν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ.

Όλα αυτά έως σήμερα που ο Ανδρέας Λοβέρδος έδειξε μία κάποια διάθεση ανακωχής. Η διάρκειά της, ωστόσο, δεν δείχνει μακρόπνοη…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λοβέρδος, Επιθετική, ΠΑΣΟΚ -,loverdos, epithetiki, pasok -