Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούν για τον διάσημο σεφ

Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση τους. Οι αγαπημένοι σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς και η σύντροφος του, η ηθοποιός Χρύσας Μιχαλοπούλου, μίλησαν στην εκπομπή «Προσωπικά». Ερωτηθείσα που θα πήγαινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εάν είχε να…

Στο ίδιο δίλημμα κλήθηκε να απαντήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

«Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

«Προσπαθώ να μην αλλάξω τίποτα. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι επειδή δεν είναι η βασική μας δουλειά και είναι τρομερά σημαντικό ότι είμαστε τρεις και έχουμε ο ένας τον άλλον», απάντησε, ερωτηθείς για τη δημοσιότητα που έχει λάβει εξαιτίας του MasterChef.

«Πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει. Τον γνώρισα 5 χρόνια πριν, την πρώτη φορά του MasterChef. Είχαμε κάνει και φωτογράφιση μαζί σε ένα περιοδικό, δεν είχαμε μιλήσει τότε. Μετριόφρων. Πριν από δύο χρόνια που τον είχαν ανακηρύξει sex symbol βγήκε και πανηγύριζε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Είναι τρομερά οργανωτικός. Θεωρούσα ότι εγώ είμαι οργανωμένος στην κουζίνα αλλά όταν μπήκα στη δική του είπα ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάντα τη λύση με την εμπειρία του. Θυμάμαι την πρώτη σεζόν του MasterChef κάτι δεν έβγαινε και είχα αμφισβητήσει τη συνταγή που είχε φέρει. Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει», προσέθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα