Κυψέλη: Αντιεξουσιαστές σπάνε βιτρίνες

Επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Νέος κύκλος επεισοδίων ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν περί τα 400 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, καταγράφηκαν επεισόδια, όταν αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες ως απάντηση στις προσαγωγές της Παρασκευής και την απομάκρυνση των διαδηλωτών

από την αστυνομία.

Τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια της πορείας η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα με αφορμή τα επεισόδια και τις συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στην πορεία συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα η αστυνομία προχώρησε σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, για τα χθεσινά επεισόδια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό πως τέσσερις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος περιλαμβάνει η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας στους συλληφθέντες κατά την διάρκεια επεισοδίων που έγιναν τα ξημερώματα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

{https://twitter.com/GregorS36389961/status/1259180580199071744}

 

Keywords
Τυχαία Θέματα