Κρήτη: Συνελήφθη ο δράστης του άγριου φονικού (photos)

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου εγκλήματος που διαπράχθηκε χθες (15/1) το βράδυ στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, συνελήφθη ύστερα από το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του 

Λίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (16/1) συνελήφθη ο δράστης του φονικού στις Μοίρες, στο Ηράκλειο

Κρήτης.

Ο 50χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει ηλικιωμένο άνδρα το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο των Μοιρών, ενώ είχε τραυματίσει και μια 65χρονη γυναίκα.

Ο δράστης εντοπίστηκε στο σπίτι του στα Καπαριανά, στο Ηράκλειο, και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από συντονισμένη επιχείρηση, όπως μετέδωσε το flashnews.gr.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, στις Μοίρες. Ένας 50χρονος - κατ'άλλες πληροφορίες 55χρονος - πυροβόλησε ηλικιωμένο άνδρα και τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σκοτωθεί και η σύζυγός του να τραυματιστεί.

Ο ηλικιωμένος και η γυναίκα του είχαν προσπαθήσει να ηρεμήσουν τον δράστη και του ζήτησαν να σταματήσει τη φασαρία κάτω από το σπίτι της εν διαστάσει γυναίκας του. Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η πρώην γυναίκα του δράστη.

Ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από το θύμα γιατί νοίκιασε το σπίτι στην εν διαστάσει σύζυγό του, όπως μετέδωσε το ekriti.gr.

Από τους πυροβολισμούς, ο ηλικιωμένος έπεσε νεκρός, ενώ η γυναίκα του τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε μετά τις πρώτες βοήθειες που είχε δεχτεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα βρέθηκε αιμόφυρτη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της από γείτονες που έσπευσαν να δουν τι συνέβη ακούγοντας τις φωνές και τους πυροβολισμούς.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα