Συνεδριάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Εντός της ημέρας συγκαλούνται τα όργανα των κομμάτων της αντιπολίτευσης με θέμα την πρόταση Μητσοτάκη για ΠτΔ

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να τοποθετηθούν τα κόμματα της αξιωματικής αλλά και της ήσσονος αντιπολίτευσης - πλην του ΚΚΕ που ξεκαθάρισε ήδη από χτες τη θέση του - για την πρόταση υποψηφιότητας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη χθες.

Μετά τη σύγκληση των οργάνων η ανακοίνωση της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την πρώτη αντίδραση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ

την Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει τη στάση του, στο ζήτημα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά τη σύγκληση των οργάνων του κόμματος.

«Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πράξουμε και τώρα, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντιπερισπασμό στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό», ανέφερε η Κουμουνδούρου σε σχετική - άτυπη - ενημέρωση.

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως θέμα συζήτησης την εκλογή ΠτΔ στον σημερινό πρωινό καφέ.

Συνεδριάζουν σήμερα ΠΣ και ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 15:00 στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη 50.

Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να καθοριστεί η στάση του Κινήματος Αλλαγής στη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συνεδριάζει εκτάκτως η ΚΟ της Ελληνικής Λύσης

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα στις 7.00 το απόγευμα, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης, με θέμα την στάση του κόμματος στην επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή.

Σήμερα θα τοποθετηθεί και το ΜέΡΑ 25

Αργά σήμερα το απόγευμα, μετά από τη διευρυμένη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, θα δοθεί η απάντηση-πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφεραν κομματικές πηγές την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα