Κωστής Μαραβέγιας: Έκανα αυτό που αγαπούσα πολύ στη ζωή μου

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την καριέρα του και τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για τις σπουδές του και το επάγγελμά του πριν ασχοληθεί πλήρως με τη μουσική. Ενώ αναφέρθηκε στον γάμο του και…

Ο γάμος του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου

ήταν ένα ευχάριστο γεγονός στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Κωστής Μαραβέγιας δήλωσε πως η ζωή τους δεν έχει αλλάξει: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά τον γάμο. Ότι αλλάζει σε κάθε άνθρωπο που παντρεύεται, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Οι σχέσεις παραμένουν ίδιες, η συντροφικότητα είναι ίδια. Νομίζω η μεγάλη αλλαγή στα ζευγάρια, όπως γνωρίζω από τους φίλους που έχω, είναι όταν έρχονται τα παιδιά.

Eκεί αλλάζουν τα ωράρια ύπνου, εκεί αλλάζει η φιλοσοφία όλης της ζωής και υπάρχει ένα νέο υπαρξιακό. Είναι σαν ένα καινούργιο σύμπαν, σαν ταξίδι στο διάστημα, όταν έρχεται ένα παιδί, μου αρέσουν τα παιδιά γιατί με αγαπούν πολύ. Έρχονται πολλά στις συναυλίες μου. Έρχονται πολλά ζευγάρια με τα παιδιά τους», πρόσθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1.

Όσα είπε ο Κωστής Μαραβέγιας:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωστής Μαραβέγιας, Έκανα,kostis maravegias, ekana