Κώστας Νικούλι: «Ο Πιτ αλλάζει δραματικά μετά από τη δολοφονία της Ρηνιώς στην Παραλία»

Ο Κώστας Νικούλι μίλησε για την εξέλιξή του στην υποκριτική και τον νέο ρόλο του στη σειρά «Η παραλία».Ο Κώστας Νικούλι βρέθηκε και πάλι σε μια σειρά μυθοπλασίας με επίκεντρο την Κρήτη μετά από τον Σασμό. Αυτή τη φορά άφησε την Άνω Ποριά και βρέθηκε στα Μάταλα σε…

Στη ζωή του ο Κώστας Νικούλι είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, την οποία το κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός,

ζει μαζί και δεν αποκλείει το επόμενο βήμα στο γάμο. Αν και ο ίδιος δεν το θεωρεί απαραίτητο, παρά μόνο για να γιορτάσουν το γεγονός με τους φίλους τους. «Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα, γιατί να μη γίνει;», είπε στους παρουσιαστές.

Το σχετικό απόσπασμα:

Παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην Ελληνική ιθαγένεια που απέκτησε το 2009, σχετικά ευκολότερα από άλλους, αφού η καταγωγή του ήταν από τους Άγιους Σαράντα.

Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την τέχνη της υποκριτικής ήταν στα 16 του στην ταινία του Πάνου Κούτρα «Xenia», η οποία βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. Ενώ ακολούθησε ο ρόλος στην παράσταση «Προμηθέας» στην Επίδαυρο και ο πήχης για την πορεία του ανέβηκε ακόμη ψηλότερα, πράγμα που απέδειξε κι ο ίδιος αργότερα.

Δεν έλειψαν όμως και οι δύσκολες στιγμές που τον έκαναν να σκεφτεί πως η δουλειά του ηθοποιού τελικά δεν είναι και τόσο εύκολη. Όμως δε το έβαλε ποτέ κάτω. Τελευταία του δουλειά ήταν η ταινία μικρού μήκους «Πάσχα».

Παράλληλα ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε στα καλά στοιχεία που εισέπραξε από τη σειρά Σασμός με τον ρόλο του Πετρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Νικούλι, Ο Πιτ, Ρηνιώς, Παραλία,kostas nikouli, o pit, rinios, paralia