Κως: Μυστήριο με το τελευταίο «φοβισμένο» μήνυμα της Αναστάζια στον Πολωνό σύντροφό της

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τα κινητά της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού.«Κλειδί» για τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, φαίνεται πως είναι τα κινητά τηλέφωνα της κοπέλας, του συντρόφου της και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που κρατείται…

Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης

Η 27χρονη με βάση την νεκροψία - νεκροτομή είχε έναν μαρτυρικό θάνατο, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς ο τρόπος που δολοφονήθηκε.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία, όμως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν ήταν στραγγαλισμός.

Ο ιατροδικαστής, μένει πλέον να δει τα αποτελέσματα και των υπολοίπων δειγμάτων, ωστόσο κλίνει προς το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού ως πιο πιθανή αιτία του θανάτου της.

Μιλώντας στο Mega σημείωσε ότι ήταν μια δύσκολη νεκροψία και πως δεν είναι ακόμη σαφές αν ο ασφυκτικός θάνατος προέρχεται από σχοινί ή από ανθρώπινο χέρι. Σύμφωνα με το πόρισμα, η 27χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τη νύχτα της Δευτέρας ή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο ιατροδικαστής αναμένει τις εργαστηριακές εκθέσεις, προκειμένου να είναι σε θέση να δώσει περαιτέρω απαντήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα