Κορονοϊός: Ξεπέρασε τους 3.000 νεκρούς η Βρετανία – 684 θάνατοι σε μία μέρα

Ραγδαία αύξηση των νεκρών από τον κορονοϊό στη Μεγάλη Βρετανία όπου ακόμη 684 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε μία μέρα.

Αλματώδη αύξηση εμφάνισε ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στη Μεγάλη Βρετανία την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 684 το τελευταίο 24ωρο, ενώ συνολικά οι νεκροί από τον Covid-19 έφτασαν τους 3.605.

Tην Πέμπτη, είχαν ανακοινωθεί 563 θάνατοι στo Ηνωμένο Βασίλειο, ο μεγαλύτερος -έως τότε- ημερίσιος αριθμός θυμάτων της υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Παράλληλα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

ανήλθαν σε 38.168 σε σύνολο 173.784 ελέγχων.

Στο μεταξύ, στο απόηχο των εξελίξεων γύρω από τη πανδημία, έγινε γνωστό πως η Βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να προχωρήσει σε δημόσιο διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό, το οποίο θα μεταδοθεί την Κυριακή, 5 Απριλίου. Τις προηγούμενες ημέρες, εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι θετικός στον κορονοϊό είναι και ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, η καραντίνα για τον οποίο πρόκειται μάλιστα να παραταθεί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Σημειώνεται πως σε παγκόσμιο επίπεδο, ο αριθμός των κρουσμάτων υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο από το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι νεκροί προσεγγίζουν τους 55.000.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα