Κορονοϊός: Προσφορά 2 εκατ. ευρώ από τον όμιλο ΟΤΕ

Η προσφορά του ΟΤΕ αφορά την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων

Ο ομιλος ΟΤΕ, προχώρησε στη δωρεά 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων. Συγκεκριμένα η δωρεά αφορά σε αναπνευστήρες, κλίνες κατάλληλες για ΜΕΘ και άλλο ιατρικό εξοπλισμό, βάσει των αναγκών που καθορίζονται από

το υπουργείο Υγείας «στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορονοϊού».

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΟΤΕ προχωρά άμεσα στην παράδοση 25 αναπνευστήρων, αξίας 255.000 ευρώ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια για την αγορά επιπλέον αναπνευστήρων και δεκάδων πλήρως εξοπλισμένων κλινών για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων αναφοράς.

Παράλληλα, προχωρά σε συνεννόηση με το συντονιστικό τμήμα του υπουργείου Υγείας, στην αγορά και άλλου ιατρικού εξοπλισμού, βάσει των αναγκών των νοσοκομείων. 

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαστε όλοι μαζί. Με τη σύμπραξη όλων μας, η χώρα μας θα βγει νικήτρια. Ελπίζουμε η προσφορά ιατρικού εξοπλισμού, να βοηθήσει το τιτάνιο έργο των ελληνικών νοσοκομείων, των γιατρών και νοσηλευτών μας, που κάθε μέρα ρίχνονται με αυτοθυσία στη μάχη για την φροντίδα των συνανθρώπων μας», αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα