Κορονοϊός: «Μην τρέχετε στα σούπερ μάρκετ»

Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης προτρέπει τους πολίτες να μην πανικοβαλλονται από τον κορονοϊό.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, προτρέπει τους καταναλωτές να μην συρρέουν στα σούπερ μάρκετ, εξαιτίας του κορονοϊού.

Επιπλέον, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter συνιστά στους πολίτες να ενημερώνονται μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Σταμπουλίδη:

Κλείνουν
εμπορικά, εστιατόρια και καφετέριες

Νωρίτερα, αποφασίστηκε το κλείσιμο των εμπορικών κέντρων, των εστιατορίων και των καφέ -μπαρ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.  Παρόλα αυτά,ανοιχτά για την εξυπηρέτηση του κόσμου φαρμακεία, σούπερ - μάρκετ και φούρνοι.

Κικίλιας: Δίνουμε μάχη

«Δίνουμε μια μάχη και τα αποτελέσματα θα κριθούν από το κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση» είπε ο υπουργός Υγείας, προσθέτοντας ότι επεκτείνονται τα προληπτικά μέτρα καταπολέμησης του κορονοϊού για να μην έχουμε νέα διασπορά. «Ο στόχος είναι να μην έχουμε μεγάλη διασπορά του ιού στην κοινότητα» σημείωσε και εξήγησε τους λόγους που έκανε την επιτροπή να αποφασίσει ομόφωνα πιο αυστηρά μέτρα. Ο ένας είναι ότι εμφανίστηκαν νέα κρούσματα σε νέες περιοχές της χώρας και ο άλλος ότι δυστυχώς δεν τηρούνται τα μέτρα περιορισμού και αυτοπεριορισμού.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα