Κορονοϊός: Ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ δίνουν μπόνους στους υπαλλήλους τους

Αλυσίδες ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ αναγνωρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι υπάλληλοί τους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και σκοπεύουν να τους ανταμείψουν, δίνοντάς τους μπόνους  

Χωρίς ανάσα εργάζονται οι υπάλληλοι στα σούπερ μάρκετ, καθώς οι ουρές σε αυτά εξακολουθούν να είναι μεγάλες, εν μέσω των περιορισμών που θέτει η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Στο εξωτερικό, ωστόσο, ορισμένες από τις αλυσίδες καταστημάτων αναγνωρίζουν τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους και σκοπεύουν να τους

ανταμείψουν. Χίλια ευρώ παραπάνω σε κάθε εργαζόμενοι θα δώσουν οι τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες στη Γαλλία. Στην Ισπανία η Mercadona αυξάνει κατά 20% τις αποδοχές του μηνός Μαρτίου. Στην Ιρλανδία η Tesco ανακοίνωσε 10% μπόνους στις ωριαίες απολαβές.

Εν τω μεταξύ, στα εν Ελλάδι, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε τη Δευτέρα πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στα ωράρια των καταστημάτων που εξακολουθούν να λειτουργούν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπογράμμισε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο τα σούπερ μάρκετ «να μην είναι ανοικτά τις Κυριακές». «Σέβομαι απολύτως τον κόπο των υπαλλήλων των σούπερ μάρκετ. Δεν θέλω να ταλαιπωρώ τον κόσμο χωρίς λόγο», τόνισε.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Ευρωπαϊκά,koronoios, evropaika