Σκλαβενίτης: Έκπληξη με το e-food για να κάνει delivery

Ο Σκλαβενίτης προχώρησε σε συνεργασία με το e-food για να κάνει delivery και να πηγαίνει τα ψώνια στο σπίτι ακόμη και την ίδια μέρα. Η κίνηση για να αντιμετωπίσει τη ζήτηση εν μέσω κορονοϊού.

Ο Σκλαβενίτης προχώρησε σε πιλοτική συνεργασία με στόχο την διανομή βασικών προϊόντων διατροφής και οικιακής χρήσης με το γνωστό e-food.gr.

Η συνεργασία αφορά κατ' αρχάς την περιοχή του Περιστερίου, αλλά αναμένεται να επεκταθεί σταδιακά και να προσφέρει αυθημερόν παράδοση προϊόντων με delivery.

Η

πλατφόρμα της e-food.gr αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση καταναλωτών και για είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προέρχονται από του δικτύου Σκλαβενίτης.

Στόχος της αλυσίδας Σκλαβενίτης είναι από την επόμενη εβδομάδα να παραδίδει στην Αττική αυθημερόν τις παραγγελίες, ενώ σημειώνεται ότι έχει στη διάθεσή της και το ηλεκτρονικό κατάστημα Caremarket.gr.

Στον σχεδιασμό, περιλαμβάνεται και η δυνατότητα οι καταναλωτές που θα κάνουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, να παραλαμβάνουν οι ίδιοι από το φυσικό κατάστημα έτοιμες τις παραγγελίες που έχουν κάνει και να φεύγουν χωρίς να χρειάζεται οι ίδιοι να κάνουν τις αγορές τους εντός του καταστήματος.

Η συνεργασία αυτή τη στιγμή αφορά στην περιοχή του Περιστερίου και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ανάλογα με την ανταπόκριση των καταναλωτών να επεκταθεί η διανομή και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Υπενθυμίζεται πως η αλυσίδα Σκλαβενίτης στα τέλη Ιανουαρίου απέκτησε το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ, caremarket.gr μπαίνοντας δυναμικά στην ηλεκτρονική εποχή ενώ είναι ανάμεσα στις εταιρείες του λιανεμπορίου τροφίμων που προχώρησαν σε έκτακτες προσλήψεις για να ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Να σημειωθεί πως το πρώτο κατάστημα που ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της υλοποίησης της ελεγχόμενης εισόδου καταναλωτών με το σύστημα των καρτών ήταν αυτό της Σκλαβενίτης στην Χαλκηδώνα. Επιπλέον, για τους περίπου 25.000 υπαλλήλους που εργάζονται στα περίπου 500 καταστήματα του δικτύου της, έχει εξασφαλίσει υγρά αντισηπτικά και γάντια για όλους τους εργαζομένους της.

Από την άλλη πλευρά, η πλατφόρμα e-food.gr θεωρείται ηγέτης στην εγχώρια αγορά του online delivery φαγητού, η οποία μέχρι και πριν την κρίση του κορονοϊού σημείωνε ραγδαία ανάπτυξη. Από το 2015 ανήκει στην γερμανική εταιρεία Delivery Hero.

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market 

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα