Κορονοϊός: Έκκληση για δωρεά στο νοσοκομείο Καστοριάς λόγω κορονοϊού

Στα όριά του ειναι το νοσοκομείο Καστοριάς, λόγω κορονοϊού, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και υλικά πρώτης ανάγκης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νοσοκομείο της Καστοριάς, λόγω κορονοϊού. Με ανακοίνωσή του ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Χάτσιος κάνει έκκληση για δωρεά και συγκεκριμένα για προμήθεια αναγκαίων υλικών.

Μάλιστα δίνει στην δημοσιότητα τον τραπεζικό λογαριασμό

της τράπεζας Εurobanbank για όσους μπορούν να βοηθήσουν.
Ο αριθμός είναι: GR 2502607120000910200182990

Επίσης αρμόδια υπάλληλος είναι η κ. Ανδρονίκη Γεωργιάδου στο τηλ: 24673-50628 και στο mail: [email protected]

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες στην Καστοριά μετέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο δήμαρχος της πόλης.

Ο κ. Γιάννης Κορεντσίδης, σημείωσε ότι κυριολεκτικά το νοσοκομείο της Καστοριάς υπολειτουργεί, «με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι ανάγκες των συμπολιτών μας».

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι μεταβαίνει το Σάββατο, ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθώς «Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και τηρούμε πιστά».

Νωρίτερα σήμερα με ανακοίνωση της η Π.Ε. Καστοριάς απευθύνει επίσης έκκληση για μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 &FFP3 για το Νοσοκομείο &το ΕΚΑΒ της πόλης.

Η Περιφερειακή Ενότητα και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος ζητούν απο τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που μπορεί να έχουν μάσκες υψηλής προστασίας προσώπου "να τις διαθέσουν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καστοριάς προκειμένου να διευκολύνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού".

Στην ανακοίνωση της η αντιπεριφέρεια Καστοριάς τονίζει ότι "οι ανάγκες είναι τεράστιες και ότι όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι προστατεύοντας τις δομές υγείας, προστατεύουμε τον εαυτό μας".

Τέλος τονίζεται ότι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν το παραπάνω υγειονομικό υλικό μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ, στα τηλέφωνα: 24673 50200/1.

Η ανακοίνωση της ΠΕ Καστοριάς:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς κάνει έκκληση σε επιχειρηματίες και ιδιώτες που μπορεί να διαθέτουν μάσκες προστασίας προσώπου FFP2 &FFP3 και θέλουν να τις διαθέσουν για να διευκολύνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καστοριάς,

να επικοινωνούν με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

από 07:00 το πρωί μέχρι 09:00 το βράδυ, στα τηλέφωνα: 24673 50200/1.

Οι ανάγκες είναι τεράστιες. Όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι προστατεύοντας τις δομές υγείας, προστατεύουμε τον εαυτό μας».

 

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα