Βρετανία: Θετικός στον Covid-19 και ο Βρετανός υπουργός Υγείας

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησής του γνωστοποίησε πως ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό. 

Μετά τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, και ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησής του, ο Ματ Χάνκοκ, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, προκαλώντας σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τελικά, ίσως το Γουέστμινστερ να αποτελεί πραγματικά hotspot

της επιδημίας.

«Διαγνώσθηκα θετικός. Ευτυχώς τα συμπτώματά μου είναι ελαφρά και εργάζομαι από το σπίτι μου και είμαι σε απομόνωση», δήλωσε στο Twitter ο βρετανός υπουργός Υγείας.

Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για τις προσπάθειές τους, λέγοντας ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το έργο τους, αλλά από το σπίτι του.

Το ποστ του υπουργού Υγείας της Βρετανίας:

Λίγο νωρίτερα, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι είναι θετικός στον ιό, παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και θα παραμείνει σε εθελοντική καραντίνα στην οικία του. Πάντως, θα εξακολουθήσει, όπως είπε, να ηγείται της κυβερνητικής στρατηγικής για την αντιμετώπισης της επιδημίας covid-19.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ήπια συμπτώματα και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εθελοντικά σε καραντίνα, αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της κυβερνητικής στρατηγικής μέσω τηλεδιάσκεψης καθώς μαχόμαστε κατά αυτού του ιού», είπε.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα