Κορονοϊός: Ακούμε ότι τα χειρότερα έπονται, λέει Έλληνας γιατρός στην Ισπανία

Όχι απλώς δεν έχουμε φθάσει στην κορύφωση της πανδημίας, αλλά τα χειρότερα σχετικά με τον νέο κορονοϊό έπονται, δηλώνει ο Βαγγέλης Παπουτσιδάκης, γιατρός που διαμένει και εργάζεται στην Ισπανία 

Ο Βαγγέλης Παπουτσιδάκης, αθλητίατρος που διαμένει και εργάζεται στην Ισπανία, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη για τα ακραία περιστατικά που ζει καθημερινά λόγω της έξαρσης του νέου κορονοϊού στη χώρα.

Άκρως ανησυχητική για την κατάσταση στη χώρα ήταν η δήλωσή του πως οι πληροφορίες που φθάνουν στ’ αφτιά των ιατρών αναφέρουν ότι, όχι απλώς δεν

έχουν φθάσει στην κορύφωση της πανδημίας, αλλά τα χειρότερα σχετικά με τον SARS-CoV-2 είναι ακόμα μπροστά τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως τα κρούσματα είναι πάρα πολλά και ότι οι ειδικοί λένε στους γιατρούς πως ο Απρίλιος θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Όλα αυτά, την ώρα που οι θάνατοι στην Ισπανία από τη νόσο Covid-19 είναι πάνω από 3.500 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 50.000.

«Σίγουρα τα νούμερα είναι πενταπλάσια από τα πραγματικά. Όλοι το ξέρουν αυτό», τόνισε, για να συμπληρώσει: «Έχουμε 6.500 γιατρούς και νοσηλευτές που είναι μολυσμένοι», είπε και στη συνέχεια περιέγραψε τις απίστευτες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι άνθρωποι στην Υγεία. 

Το βίντεο: 

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

 

Keywords
Τυχαία Θέματα