Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε 15χρονος στη Βρετανία λόγω καραντίνας

Η μητέρα του άτυχου νεαρού μίλησε στα Βρετανικά ΜΜΕ στέλντοντας μήνυμα στις οικογένειες να μιλούν στα παιδιά τους και να τους εξηγούν πώς δεν είναι περίεργο να μην αισθάνονται καλά λόγω της καραντίνας. 

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 15χρονος στη Βρετανία με την οικογένειά του να θεωρεί πώς δεν άντεξε την κοινωνική απομόνωση λόγω του κορονοϊού. 

Πρόκειται για τον ταλαντούχο μποξέρ Kian Southway και το περιστατικό συνέβη στις 31 Μαρτίου στην Νότια Ουλία, δηλαδή πέντε μέρες μετά την επιβολή των περιοριστικών μέτρων

κυκλοφορίας εξαιτίας της πανδημίας. 

Η μητέρα του συντετριμμένη μίλησε για τον άδικο χαμό του γιου της στα Βρετανικά ΜΜΕ θέλοντας να τονίσει πώς δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα στο παρελθόν και να στείλει μήνυμα στις οικογένειες των εφήβων ώστε να μιλήσουν στα παιδιά τους και να τους εξηγήσουν πώς είναι λογικό εξαιτίας της πανδημίας να μην αισθάνονται καλά. 

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Ο Kian ένιωσε απομονωμένος λόγω των μέτρων για τον Covid-19. Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει πώς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. Είχε όρεξη για ζωή. Όλα συνέβησαν πού γρήγορα» λέει η μητέρα και αποκαλύπτει πώς ο γιος της, της είχε πει πώς όλη η κατάσταση θέλει να περάσει γρήγορα. 

Όπως γράφει η Daily Mail πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στη Βρετανία που φέρεται να συνδέεται με την καραντίνα και την κοινωνική αποστασιοποίηση με τους ειδικούς να προειδοποιούν για τις ψυχολογικές επιπτώσεις. 

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα