Κολωνός: Νέες ταυτοποιήσεις υπόπτων από τα εμβάσματα στους λογαριασμούς της μητέρας και του 53χρονου

Παρέμβαση του Χαρ. Βουρλιώτη και της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος στην υπόθεση του Κολωνού.«Βόμβα» από τον πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Αντεισαγγελέα ε.τ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που μπαίνει στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως αποκαλύπτει…

Στη φυλακή Μίχος και Σοφιανίδης

Νωρίτερα, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Κολωνού, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις τυπικές απολογίες

τους.

Με τον αδιανόητο ισχυρισμό περί «συναίνεσης» της 12χρονης, ο 53χρονος αρνήθηκε το βαρύτατο κατηγορητήριο για -μεταξύ άλλων- βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου κατά εξακολούθηση.

Αυτή την πρακτική ακολούθησε και ο 42χρονος, ο οποίος είπε πως είχε σεξουαλικές επαφές με το κορίτσι έναντι αμοιβής, όμως έδινε τα χρήματα στην ίδια τη 12χρονη και όχι στον 53χρονο. Στην απολογία τους τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής, όπως προβλέπει ο νόμος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρχικά θα μείνουν στο μεταγωγών και αύριο Πέμπτη (13/10) θα οδηγηθούν είτε στη φυλακή των Γρεβενών είτε στην Τρίπολη, όπου κρατούνται αυτού του είδους οι εγκληματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα