Κολωνός: Πώς έφτασε η αστυνομία στην σύλληψη της μητέρας της 12χρονης - Όσα την «πρόδωσαν»

Με τη κατηγορία της μαστροπείας καταθέτει στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης που εξέδιδε ο 53χρονος στον Κολωνό.Συχνές επαφές με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή του Κολωνού και τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον κατηγορούμενο, αποκάλυψαν την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, στην φρικιαστική υπόθεση του…

Στη φυλακή Μίχος και Σοφιανίδης

Με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Κολωνού, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, κρίθηκαν προφυλακιστέοι

και οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις τυπικές απολογίες τους.

Με τον αδιανόητο ισχυρισμό περί «συναίνεσης» της 12χρονης, ο 53χρονος αρνήθηκε το βαρύτατο κατηγορητήριο για -μεταξύ άλλων- βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου κατά εξακολούθηση.

Αυτή την πρακτική ακολούθησε και ο 42χρονος, ο οποίος είπε πως είχε σεξουαλικές επαφές με το κορίτσι έναντι αμοιβής, όμως έδινε τα χρήματα στην ίδια τη 12χρονη και όχι στον 53χρονο. Στην απολογία τους τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής, όπως προβλέπει ο νόμος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρχικά θα μείνουν στο μεταγωγών και αύριο Πέμπτη (13/10) θα οδηγηθούν είτε στη φυλακή των Γρεβενών είτε στην Τρίπολη, όπου κρατούνται αυτού του είδους οι εγκληματίες.

Αποκάλυψη - σοκ: Ζευγάρι είχε δηλώσει «ενδιαφέρον» για την ανήλικη

Παράλληλα, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου παιδεραστή, οποίος την ίδα ώρα την εξέδιδε έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο θείος του 12χρονου κοριτσιού, ένα ζευγάρι είχε προσεγγίσει την ανήλικη, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί της.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν. Καταθέτει συμπληρωματικά η 12χρονη την Πέμπτη

Εντωμεταξύ, η 12χρονη αναμένεται να δώσει αύριο Πέμπτη (13/10) νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων, όπως δήλωσε στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειάς της, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η ανήλικη στον Κολωνό.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, Πώς, 12χρονης - Όσα,kolonos, pos, 12chronis - osa