Κόμπι Μπράιαντ: Βίντεο με το μοιραίο ελικόπτερο να κάνει κύκλους λίγο πριν από τη συντριβή

Κόμπι Μπράιαντ : Βίντεο με το μοιραίο ελικόπτερο μισή ώρα πριν τη συντριβή - Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί από τα συντρίμμια

Ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media, δύο 24ωρα μετά το τραγικό δυστύχημα.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα New York Post μεταξύ άλλων, έχει τραβηχτεί

από τον χρήστη του twitter @theironlydreams και δείχνει το ελικόπτερο να πετάει πάνω από σπίτι στο Glendale νωρίς την Κυριακή.

Ο ίδιος κατέγραψε το ελικόπτερο επειδή έκανε «πολύ θόρυβο» και έδειχνε να «πραγματοποιεί έναν επιθετικό κυκλικό ελιγμό», σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αμερικανική ιστοσελίδα.

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί δεν συνειδητοποίησα ότι βιντεοσκοπώ το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους, 31 λεπτά πριν τη συντριβή», αναφέρει ο χρήστης του twitter, ο οποίος βιντεοσκόπησε το ελικόπτερο από το σπίτι του.

Το βίντεο να έχει προβληθεί πάνω από 25.000 φορές, μέχρι στιγμής.

Το σπίτι του χρήστη του twitter που ανέβασε το βίντεο έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στο σχέδιο πτήσης του ελικοπτέρου, σύμφωνα με άλλα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό πως οι αρχές του Λος Αντζελες κατόρθωσαν να ανασύρουν από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου και τις εννέα σορούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο θρύλος του ΝΒΑ.

Σύμφωνα όσα μεταδίδει το TMZ πρόκειται για τις σορούς των οχτώ επιβατών και του πιλότου.

Εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, τη ζωή τους έχασαν η προπονήτρια, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συνομήλικη συμπαίκτρια της Τζίτζι) και η μητέρα της, Σάρα.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης.

Άγνωστα, ακόμα, τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου

Σημειώνεται, τέλος, πως το ελικόπτερο δεν ήταν εξοπλισμένο με «μαύρο κουτί», όπως έγινε γνωστό από την Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας Μεταφορών.

Κατά τις εκτιμήσεις που διακινούν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, πάντως, πιθανότερο σενάριο για τη συντριβή του ελικοπτέρου φαίνεται να είναι εκείνο που αναφέρει ότι προηγήθηκε μία ισχυρή σύγκρουση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social mediaΚόμπι Μπράιαντ: Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για τον θάνατό τουΚόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκαν όλοι οι επιβάτες του μοιραίου ελικοπτέρουΚόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου
Keywords
Τυχαία Θέματα