Κλειστά σχολεία αύριο σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική

Κλειστά σχολεία ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική, όπου παρατηρούνται έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Πολιτεία για την κακοκαιρία «Μπάλλος», με αποτέλεσμα την απόφαση για κλειστά σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Στυλιανίδης σε έκτακτη ενημέρωση
που πραγματοποίησε…

Κλειστά σχολεία στην Κέρκυρα

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Κέρκυρας αύριο Παρασκευή 15/10, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κώστας Ζορμπάς, λόγω των έκτακτων συνθηκών στις οποίες έχει περιέλθει η Κέρκυρα.

Κλειστά σχολεία ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής

Επίσης, κλειστά σχολεία ανακοίνωσε για την Αττική η Περιφέρεια Αττικής για αύριο 15/10.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους ασφάλειας καθώς αναμένεται έντονη κακοκαιρία

Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Εγκλωβισμένοι στην Κέρκυρα: Παιδιά παραμένουν στα σχολεία

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα και στα νησιά του Ιονίου πελάγους υπάρχουν πάρα πολύ σημαντικά προβλήματα.

Στην Κέρκυρα λειτούργησαν σχολεία και γονείς αναφέρουν πως τα παιδιά τους παραμένουν μέσα σε αυτά, καθώς οι ίδιοι αδυνατούν να τα προσεγγίσουν, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί.

Ακόμη, η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε πως τουλάχιστον 20 άτομα έχουν εγκλωβιστεί στις περιοχές Μωραΐτικα και Μεσσογγή λόγω πλημμυρών στις οικίες τους. Συγκεκριμένα , πολλοί εξ αυτών έχουν ανέβει σε ταράτσες οικιών και αναμένουν απεγκλωβισμό. Στο σημείο επιχειρεί για τον απεγκλωβισμό η Π.Υ. με βαρέα οχήματα, η οποία έχει ήδη απεγλωβίσει δώδεκα (12) άτομα, ενώ αναμένεται η συνδρομή των λιμενικών αρχών με πλωτά μέσα. Αναμένεται απόφαση για διαθέσει ελικοπτέρου από τις αρμόδιες Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα