Κεραμέως: Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 12 Σεπτεμβρίου με τις καλύτερες συνθήκες

«Προσπαθούμε να φέρουμε πιο κοντά το σχολείο στους εργαζόμενους γονείς», είπε η Νίκη Κεραμέως για την παράταση του ολοήμερου σχολείου στα μισά σχολεία της χώρας.Για τους πυροβολισμούς στο ΑΠΘ, την πανεπιστημιακή Αστυνομία, το νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ, το ολοήμερο σχολείο, το άνοιγμα των σχολείων και τους διορισμούς
των εκπαιδευτικών μίλησε η Νίκη Κεραμέως.…

Δημόσια ΙΕΚ

Η Νίκη Κεραμέως στάθηκε ιδιαίτερα στα δημόσια ΙΕΚ όπου οι εγγραφές έχουν σημειώσει θεαματική αύξηση και υπενθύμισε ότι, υπάρχει το παράλληλο μηχανογραφικό για την εγγραφή των αποφοίτων. «Γίνεται προσπάθεια να βγουν νωρίτερα από ό,τι συνήθως οι βάσεις», είπε για το ζήτημα των βάσεων.

Μίλησε για το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή και την επίκαιρη ερώτηση που της κατέθεσαν τρία κόμματα της αντιπολίτευσης περιγράφοντας πως, «τον Οκτώβριο του 2021 είχε βγει ανακοίνωση της Κομητείας Κρήτης που έλεγε ότι είχαν κρατήσει έγκλειστο επί 4 ώρες τον κοσμήτορα και η αυτονόητη αντίδρασή μου ήταν να αναφέρω στη Δικαιοσύνη το περιστατικό, για να δω αν ισχύει» σχολιάζοντας πως, «χθες συγκρούστηκαν δύο κόσμοι, το πρωί ήμουν στο ΕΚΠΑ για το Χάρβαρντ και το απόγευμα συγκρούστηκα για το θέμα της Εισαγγελίας».

«Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το έργο και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Ερωτηθείσα, τέλος, αν θα ήθελε να παραμείνει στη θέση της Υπουργού Παιδείας μετά από πιθανό ανασχηματισμό, απάντησε πως, «ένας άνθρωπος κρίνει αποκλειστικά, ο Πρωθυπουργός. Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το έργο και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα