Κατερίνη: Βίντεο με τις δραματικές στιγμές μετά τη φωτιά στο ΙΧ - Πώς απανθρακώθηκε η 38χρονη

Ερωτήματα για τον φρικτό θάνατο 38χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Κατερίνη.Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κατερίνης από τον φρικτό θάνατο που βρήκε μια 38χρονη μητέρα τριών παιδιών, όταν απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της μέσα σε δευτερόλεπτα. Η άτυχη 38χρονη δεν πρόλαβε…

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη

την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς. Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας της άτυχης γυναίκας προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη αφού το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει πρόσφατα κάποια βλάβη.

«Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την είδα καμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε. Μόνο η κόρη μου και ο Θεός. Έφυγε το παιδί μου, πάει χάθηκε» δήλωσε σοκαρισμένος για τον θάνατο της κόρης της που άφησε πίσω τρία παιδιά.

Η οικογένεια της 38χρονης περιμένει με αγωνία το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να μάθει πως πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και γιατί εγκλωβίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα