Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας - Παρελθόν όσα έγιναν στο κόμμα

Εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ερντογάν, δηλώνει ο Στ. Κασσελάκης.«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αυτοί που έφυγαν αποτελούν παρελθόν», δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.
Ο…

«Στο ψηφοδέλτιο μας για τις ευρωεκλογές θα ακολουθήσουμε μια διαδικασία προκριματικών εκλογών»

Γιώργος Κουβαράς: Στο ευρωψηφοδέλτιο θα δούμε προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή θα δούμε περισσότερο καινούργιους υποψηφίους που δεν ταυτίζονται σήμερα με το κόμμα;

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό εξαρτάται από το ποιος θέλει να κατέβει με το κόμμα μας. Προφανώς όποιος είναι να κατέβει θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία μας, η οποία είναι ξεκάθαρα, όπως είπα, παρεμβατική. Θα μείνουμε στο European Left και στο Left.

Γιώργος Κουβαράς: Δε θα συνεχίσετε το φλερτ που είχε ξεκινήσει με τους Ευρωσοσιαλιστές; διότι υπήρξε ένα φλερτ του Αλέξη Τσίπρα το θυμάστε με τους Ευρωσοσιαλιστές. Πήγαινε παρατηρητής πάντα στις συναντήσεις τους. Επομένως δεν ξέρω αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να το συνεχίσει αυτό. Και αν καλοβλέπετε και μια συνεργασία με τους Ευρωσοσιαλιστές.

Στέφανος Κασσελάκης: Προφανώς υπάρχουν συγκλίσεις σε πολιτικό επίπεδο, αλλά εμείς θα παραμείνουμε στο Left[…] Και όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο μας για τις ευρωεκλογές θα ακολουθήσουμε μια διαδικασία προκριματικών εκλογών, όπου η δικιά μου ευθύνη θα είναι να δώσω την πλατφόρμα σε νέο κόσμο να μπορεί να αναδειχθεί από αυτή τη διαδικασία. Διότι ξέρετε, εδώ και πολύ καιρό συμπολίτες μας παραπονιούνται ότι οι πολιτικοί δεν έχουν ένσημα από την εργασία, δεν έχουν δουλέψει. Λοιπόν, εδώ πέρα έχετε έναν πολιτικό με ένσημα και ξαφνικά δεν είμαι… είμαι απολιτίκ».

Δείτε όλη η συνέντευξη του Στ. Κασσελάκη στην ΕΡΤ:

{https://www.facebook.com/100093770103899/videos/2047196165675322}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας - Παρελθόν,kasselakis, syriza, alexis tsipras - parelthon