Καρέρα: «Φαντασιώσεις τα σενάρια για την Σπαρτάκ - Είμαι συγκεντρωμένος στα ερχόμενα παιχνίδια»

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μίλησε στα σενάρια που αναφέρονται στην μεταγραφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας, χαρακτηρίζοντάς τα «Φαντασιώσεις».

Απόλυτα συγκεντρωμένος στα παιχνίδια των playoff με την ΑΕΚ είναι ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος διέψευσε τις φήμες που αν φέρουν την αποχώρησή του από την «Ένωση» και την μετακίνησή του στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ιταλός προπονητής σχολίασε: «Είναι φαντασιώσεις, είμαι

συγκεντρωμένος στα ερχόμενα παιχνίδια έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη χρονιά το οποίο θέλω να σεβαστώ, και έχω άλλα προβλήματα που αφορούν τα επόμενα παιχνίδια και σε αυτά είμαι συγκεντρωμένος. Όχι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει από τη Ρωσία με εμένα».

Ο Καρέρα στάθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας του για τα επόμενα παιχνίδια των playoff, λέγοντας: «Πρέπει να επαναφέρουμε την ψυχολογική και σωματική κατάσταση και σήμερα θα δούμε τον ΟΦΗ για να ετοιμάσουμε μερικά σχέδια για να τον αντιμετωπίσουμε. Είναι φυσιολογικό όταν σε ένα παιχνίδι έχεις το σκορ να κάνεις διαχείριση, ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και τον διαχειρίζομαι διαφορετικά».

Για τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ συμπλήρωσε: «Είναι φυσιολογικό όταν σε ένα παιχνίδι έχεις το σκορ να κάνεις διαχείριση, ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και τον διαχειρίζομαι διαφορετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα