Καψάλης: «Αν δεν ήξερα ένα τραγούδι που ζητούσε ο κόσμος δεν πληρωνόμουν»

Για τα πρώτα του και το παραδοσιακό και δημοτικό τραγούδι μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής του δημοτικού και παραδοσιακού τραγουδιού, Γιάννης Καψάλης, ο οποίος το χειμώνα που πέρασε μαζί με τη Γιώτα Γρίβα βρέθηκαν σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα στο πλάι του Θέμη Αδαμαντίδη.

«Ήταν μια χρονιά όνειρο. Ο κόσμος γέμιζε το μαγαζί» είπε και εξήγησε πώς σήμερα δεν υπάρχει διαχωρισμός σε λαικές και δημοτικές πίστες. «Ένας τραγουδιστής

που είναι σήμερα στο πάλκο πρέπει να είναι σαν σούπερ μάρκετ, να έχει τα πάντα» εξήγησε.

Ωστόσο, η επιτυχία δεν ήταν πάντα δεδομένη με τον Γιάννη Καψάλη να θυμάται τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σε μια τελείως διαφορετική εποχή.

«Η καταγωγή μου είναι από τη Ζίτσα Ιωαννίνων. Ο πατέρας μου έπαιζε κλαρίνο και έτσι μου μπήκε το μικρόβιο από μικρή ηλικία. Σε ηλικία 12 ετών είπα το πρώτο μου τραγούδι μπροστά σε 2000 κόσμο και στα 17 ξεκίνησα επαγγελματικά. Τότε υπήρχε η λεγόμενη «χαρτούρα», δηλαδή όταν χόρευε μια παρέα ζητούσε ένα τραγούδι και αν δεν το ήξερα δεν πληρωνόμουν. Αυτό βέβαια με βοήθησε να αποκτήσω σήμερα ένα πλούσιο ρεπερτόριο.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα